Verzekeringen KNGU

De KNGU werkt op het gebied van verzekeringen samen met EverionSport. Op deze pagina vind je meer informatie over de collectieve verzekeringen én meld je direct een schade.

Profiteer van het collectieve voordeel. Sluit hier de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering af. Zo bescherm je onder andere het privévermogen van zowel jezelf als jouw medebestuurders.

Heb je vragen of wil je graag een persoonlijk advies, neem dan contact op met Marcel van Rooijen

info@everion.nl | 06 – 83 71 23 27

KNGU Logo Verzekeringen Everion

Er zijn 3 verschillende onderdelen in de verzekeringen van de KNGU:

Klik op een van de drie buttons hierboven en vind een overzicht van de verzekeringen en dekkingen. Ook zijn de certificaten van de verzekeringen inzichtelijk en kan je online een schade melden.

Aanmelden voor de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Clubs die lid zijn van de KNGU kunnen tegen een gereduceerd tarief à € 83,00 per jaar een bestuursaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Zo bescherm je onder andere het privévermogen van zowel jezelf als jouw medebestuurders. 

Je sluit deze verzekering af voor een kalenderjaar. Het opzeggen van de bestuursaansprakelijkheidsverzekering kun je ieder jaar doen vóór 1 december. In het jaar daarop ben je dan niet meer verzekerd.

De verzekering vraag je aan door het formulier in te vullen, te ondertekenen en te mailen naar de KNGU: serviceteam@kngu.nl. Je vindt het formulier onder bij de bijlagen.

De opzegging mail je naar de KNGU, serviceteam@kngu.nl, onder vermelding van het relatienummer van de club. Wanneer je geen opzegging doet voor 1 december loopt de verzekering automatisch door in het volgende kalenderjaar.

Heb je je aangemeld voor de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, dan vind je hieronder de informatie over de dekkingen. Daarnaast is het ook mogelijk om hier een schade te melden via de button 'schade melden'. 

 

De collectieve verzekeringen van de KNGU.

De schadetool voor kngu is helaas nog niet klaar.

Bedankt voor je schademelding. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bezig met laden van de schadetool voor kngu...