Everion

Over Everion

Als specialist in zakelijke verzekeringen startte Marcel van Rooijen in 2018 zijn eigen bedrijf Everion. Als vader van 3 kinderen wilde hij graag voor zichzelf werken, maar niet alleen. Hij wilde graag zelf ondernemen maar voor zijn relaties wel een goede backoffice hebben. Met zijn ervaring in de verzekeringen sinds 2004 en kennis over doelgroep proposities, heeft hij een goede basis om specialistische verzekeringen voor de sportsector aan te bieden. 

Sinds de start van zijn bedrijf werkt hij samen met volmachtkantoren en service providers om die backoffice taken uit te besteden en zijn handen vrij te hebben voor het adviseren van zijn klanten en het opzetten van speciale verzekeringen voor de sport.

"Dit zorgt ervoor dat zowel mijn klanten als ik vaste aanspreekpunten hebben. Hierdoor hebben we slagkracht naar andere grote partijen en zeer gunstige mogelijkheden als het gaat om het oprichten van nieuwe proposities. Ook zorgen ze ervoor dat wij altijd goed bereikbaar zijn en dat de schade netjes en snel afgewerkt kunnen worden. In onze beleving de beste keuze om samen iets moois op te creëren."

Waarom Everion Sport?

Verzekeren is vakwerk

Daarom zijn wij er

De beste specialist in verzekeringen voor de sportsector. Dat is de doelstelling van Everion Sport. Anders zijn dan andere verzekeringskantoren, verdiepen wij ons volledig in een branche en bieden wij de best mogelijke oplossingen. Volledig ontzorgen op het gebied van verzekeren.

Marcel: "In 2019 was ik aan het sporten met mijn personal trainer. In een gesprek kwam de vraag naar boven om de verzekeringen voor personal trainers te onderzoeken. Op zijn zachts gezegd kon dit heel veel beter. We begonnen met een wit vel papier en hebben in onze ogen de ideale oplossing gemaakt wat betreft de polis en een online omgeving om het zo makkelijk mogelijk te maken. Daarbij korte lijnen met de specialist in het verzekeren van sport om de sport ondernemer te ontzorgen."

In 2020 kregen we steeds meer verzoeken van gerelateerde sporten of wij ook passende verzekeringen voor specifieke sporten konden ontwikkelen en dat hebben we gedaan.

Halverwege 2021 kwamen er steeds meer verzoeken en zijn we erachter gekomen dat er sporten zijn waarbij er helemaal geen verzekeringsoplossingen zijn. Wij willen hier ook de oplossing voor bieden. We zijn met veel sportaanbieders gaan praten om te kijken waar de behoefte ligt. Nu met de nieuwe afspraken en berekeningsmodules per sport, zijn we weer een stap dichterbij het doel dat we hebben.

Marcel Van Rooijen Everion Sportverzekeringen