Personal Trainer

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering voor personal trainers? Everion biedt een verzekering die speciaal op maat gemaakt is voor voordelige en uitgebreide verzekeringen voor allerlei soorten personal trainers.

De beste verzekeringen voor Personal Trainers

Personal trainer is een breed begrip. Daar vallen alle trainers onder die geen eigen ruimte hebben, maar gebruik maken van een ruimte van iemand anders of buiten training geven. Geef je les in een studio, sportschool of geef je buiten les? Dan kun je bij Everion terecht voor een goede verzekering.

Personal trainer is een breed begrip. Daar vallen alle trainers onder die geen eigen ruimte hebben, maar gebruik maken van een ruimte van iemand anders of buiten training geven. Geef je les in een studio, sportschool of geef je buiten les? Dan kun je bij Everion terecht voor een goede verzekering.

 

Wat verstaat Everion onder personal trainers?

Een personal trainer coacht en begeleidt mensen die bepaalde fitnessdoelen willen bereiken, zoals gewichtsverlies, krachttraining, conditietraining of algemeen gezondheidsmanagement. Hieronder vallen ook mental coaching en voedingsadvies.

Denk bij personal trainers aan fitnesstrainers, sportinstructeurs, voedingsconsulenten, yoga- en pilatesdocenten. Ook als je lessen geeft als spinning, bootcamp, andere groepslessen of een combinatie van deze trainingen, dan kun je jezelf beschouwen als personal trainer.

Aansprakelijkheidsverzekering voor personal trainers

De aansprakelijkheidsverzekering voor personal trainers is de belangrijkste verzekering die je nodig hebt. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade aan anderen.

Heb je nog geen rechtsbijstandverzekering? Dan raden we die ook zeker aan. Zo krijg je juridische hulp als je deze nodig hebt en in het geval van een rechtszaak kunnen ze een advocaat inschakelen om je ook daar te helpen.

De kosten van jouw verzekering hangen af van de specifieke polis, die je zelf hieronder kunt samenstellen.

Sluit nu je verzekeringen af

Als personal trainer ben je zeer deskundig en is het de bedoeling om mensen verder te helpen. Echter een foutje is echter snel gemaakt en een ongeluk is niet altijd te voorkomen.

Zorg dat je als professional je verzekeringen op orde hebt. Kies wat je nodig hebt en bereken hieronder direct je premie. Heb je bijzonderheden, die je niet in onderstaande berekeningsmodule kunt kiezen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

{{dgv.Title}}

Ben je lid van een collectief?
Wat is van toepassing?
Maak hieronder je keuze
{{state.premieInterval | titleCase}}premie
Eenmalige premie
Op aanvraag
€ {{getBedragVoorInterval(getBerekendePremie(v).berekendePremie, state.premieInterval) | number:2}}*
€ {{getBedragVoorInterval(getBerekendePremie(v).berekendePremie, 'eenmalig') | number:2}}*
Voorkeuren
Betaling per
Verzekeringen
{{v.Name}}€ {{getBedragVoorInterval(getBerekendePremie(v).berekendePremie, state.premieInterval) | number:2}}*€ {{getBedragVoorInterval(getBerekendePremie(v).berekendePremie, 'eenmalig') | number:2}}*Op aanvraag
Netto premie per {{state.premieInterval}}€ {{getBedragVoorInterval(getTotalePremieByInterval(state.premieInterval), state.premieInterval) | number:2}}*
Administratiekosten€ {{getAdministratieKosten(state.premieInterval) | number:2}}
Assurantiebelasting per {{state.premieInterval}}€ {{(getBedragVoorInterval(getTotaleTaxAmountByInterval(state.premieInterval), state.premieInterval) + (getAdministratieKosten(state.premieInterval) * state.taxRateGlobal)) | number:2}}
Netto premie eenmalig€ {{getTotalePremieByInterval('eenmalig') | number:2}}*
Administratiekosten€ {{getAdministratieKosten('eenmalig') | number:2}}
Assurantiebelasting eenmalig€ {{(getTotaleTaxAmountByInterval('eenmalig') + (getAdministratieKosten('eenmalig') * state.taxRateGlobal)) | number:2}}
Totale premie per {{state.premieInterval}}€ {{getBedragVoorInterval(getTotalePremieByInterval(state.premieInterval), state.premieInterval) + getAdministratieKosten(state.premieInterval) + getBedragVoorInterval(getTotaleTaxAmountByInterval(state.premieInterval), state.premieInterval) + (getAdministratieKosten(state.premieInterval) * state.taxRateGlobal) | number:2}}
Totale premie eenmalig€ {{(getTotalePremieByInterval('eenmalig') + getAdministratieKosten('eenmalig') + getTotaleTaxAmountByInterval('eenmalig') + (getAdministratieKosten('eenmalig') * state.taxRateGlobal)) | number:2}}
Selecteer eerst je verzekeringen.

De rekentool voor personal trainer is helaas nog niet klaar.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bezig met laden van de rekentool voor personal trainer...

Jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Speciaal voor sportinstructeurs, trainers, personal trainers en sport ondernemers bieden we de beste arbeidsongeschiktheidsverzekering online aan. Of het gaat om een betaalbare variant met een dekking van 5 jaar of een dekking tot aan je pensioen. Je berekend de premie eenvoudig via deze link.