Verzekeringen Boksbond

Informatiepagina voor leden van de NBB


Speciaal voor alle aangesloten leden en verenigingen van de NBB hebben wij een informatiepagina voor de collectieve verzekeringen.

NBB Verzekeringen Collectief Everion Boksbond

Als vereniging of lid van de Boksbond hebben we 2 belangrijke verzekeringen al voor je geregeld. Namelijk de aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering. Als je als trainer, lid of vereniging schade maakt aan iemand zijn spullen tijdens de sport en verenigingsactiviteiten, kan dit verzekerd zijn onder de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast kan het ook zijn dat er iemand letsel oploopt tijdens de sport of verenigingsactiviteiten, ook hiervoor kan dekking zijn op deze verzekeringen. Deze verzekeringen zijn dus geregeld voor de verenigingen en leden, zie verder hieronder.

Voor verenigingen wordt er ook vaak gesproken over een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Door een wijziging in de Wet (WBTR) is het verstandig om als vereniging zelf nog een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Dit kan in de blauwe balk bij de witte tegel met verzekeringen die je als vereniging nog af kunt sluiten, zie hierboven.

Voor commerciële clubs, sportscholen en trainers verwijzen wij ook graag naar de tweede witten tegel in bovenstaande blauwe balk. Hier kunnen jullie jezelf heel gunstig verzekeren voor deze risico's.

 

De collectieve verzekeringen van de Boksbond.

De schadetool voor boksbond is helaas nog niet klaar.

Bedankt voor je schademelding. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bezig met laden van de schadetool voor boksbond...